RECENSIONER

RECENSIONER"Tack så mycket för en utom ordentligt trevlig kväll. Ni mötte våra höga förväntningar med bravur. Ni rakt igenom trevliga, ontänksamma och serviceinriktade. Kan inte annat än att ge er 5/5 vi ses garanterat igen"         - Johan


"we hired Foodlyx service for our wedding ,and we were very pleased with the service.Mattias, the owner znd cook, was present throughout the event, ensuring everything went smoothly .

*The buffet was tasty and catered to all with a well cooked BBQ piglet and thoughtful inclusion of vegetarian Ethhiopan food. The decoration was nice and the music was well-arranged,adding to the pleasant atmosphere.

What stood out was their flexibility, allowing us to stay later than the agreed time with out any issue.

Everything was very satsfying,and we can confidently recommend Foodlyx service for those seeking reliable and good quality catering.

Thankyou ,Mattias,Rahel and team, for contributing to our special day!

-Francisco och Joanna.


"Tack för en fantastiskt välordnad fest för vår son Ludvig. Det hjälpte till att vädret var bra men förutom den väldigt mysiga trädgården vid Bellevue så var ju tältet iordning gjort på ett jättebra och stämningsfullt sätt. Mycket god (och mycket mat)som var väldigt uppskattad av våra gäster. Och ni och personalen var mycket trevlig och serviceinriktad. Ni är smidiga att ha att göra med".

- Lena, Niklas & Ludde.

 

"Jag är väldigt nöjd. Allt flöt på bra och jag kunde helt fokusera på att vara närvarade på festen och umgås med mina gäster. Vilket var precis det jag önskade när jag letade efter en helhetslösning med lokal, mat och personal. Tack så jätte mycket!" - Maria


" Tack Mattias och Flame Pan Catering för att ni hjälpte oss få till en jättetrevlig Halloweenfest! Bra mixat med mat att avnjuta utomhus för både stora och små! Stort tack!" - Anders


"Logi och förplägnad ypperlig.Gourmetmat! Servicen om än ännu bättre. Therese och Mattias levererade både på tallriken och i glaset .... TACK!"- Lars, 5/5


"Mycket Välkomnande och trevlig personal. Vi blev såväl omhändertagna. Mat med höga ambitioner och lokala smaker som överträffade våra förväntningar." - Johanna, 5/5


"Jag bokade Food Lyx Service Klassiska buffé till min sensommarfest och Mattias och Rahel med personal levererade verkligen över förväntan.

Maten var utsökt och hade spännande smakkombinationer med härligt nybakat bröd till och goda tillbehör.

De hade suverän koll på gästernas eventuella allergier och såg till att t.ex. baljväxterna var tillagade separat osv.

De hjälpte till med serveringen från de behändiga "grillhällarna" och rätterna hade spännande smakkombinationer. Allt var smakfullt och snyggt upplagt.

Alla gästerna uppskattade såväl maten som den generösa kakbuffén till kaffet.

Det Food Lyx Service levererade till min sensommarfest får fem stjärnor av fem möjliga. Alla var såå nöjda med både mat och kakbuffén. Rekommenderar dem varmt!"

- Gunilla.


"Alltså var ska jag börja. Vilken förstklassigt arrangerad fest ni möjliggjorde för mig och mitt sällskap på alla sätt och vis!!! Från första mötet har det varit en glädje att planera nyårsfest med er. Och fler möten har knappt behövts då ni tog över ansvaret för det mesta och la till ytterligare guldkant på alla fronter av min vision. När gästerna hör av sig dagen efter festen och tackar för en av de bästa fester de gått på med sömlösa övergångar från fördrink till middag, till dansgolv och bar, samtidigt som man som värdinna kunde vara bortkopplad från all organisering under kvällen och bara ha kul, ja då vet man att teamet förtjänar 10 av 5 stjärnor. Lokalen är absolut perfekt för ett långbord för 20 personer, följt av dans med bra ös i både ljud och ljus. Och maten är absolut spektakulär! Kvalitén slår de dyraste krogar. Om jag ska styra en fest igen eller en vän letar rekommendation kommer ni vara de första jag hör av mig till. TACK för hjälpen till en av mina mest minnesvärda kvällar! Hoppas det blir fler i framtiden!"

- Mathilde